THE LADY BEHIND

Art2Arrange is in 2011 opgericht door Annelies Hollander (1981), wedding planner en eventmanager in Amsterdam. Na haar studie bedrijfskunde deed ze als consultant ervaring op in het bedrijfsleven. In 2010 besloot ze haar liefde voor het organiseren van evenementen én haar nieuwsgierigheid naar het ondernemerschap te volgen. Een mailing aan haar netwerk op 1 januari 2011 betekende een vliegende start van Art2Arrange Weddings & Events.

SPECIALISME

Wereldwijd netwerk

Inmiddels staat Art2Arrange als een huis. Het bedrijf heeft een mooie portfolio aan opdrachtgevers (zowel particulier als corporate) en een groot netwerk in de wedding- en eventbranche. Art2Arrange is in de loop der jaren samenwerkingen aangegaan met leveranciers, locaties, event- en weddingplanners in Spanje, Frankrijk, Italië, Malta, Griekenland en de Antillen.

 

The sky is the limit

Wanneer je als aanstaand bruidspaar of bedrijf kiest voor het inschakelen van Art2Arrange Weddings & Events voor je huwelijk of corporate evenement, dan kies je voor een professioneel bedrijf dat vrijwel alles kan regelen, waar of wanneer dan ook, welk budget er ook beschikbaar is. The sky is the limit. De kracht van Art2Arrange zit ‘m met name in twee factoren. Ten eerste verstaat Annelies de kunst van het organiseren tot in perfectie. Ze kan snel schakelen en heeft altijd een persoonlijke en originele invalshoek. Daarnaast werkt Art2Arrange samen met een sterk (internationaal) team. Leveranciers zijn vaak lokale,  gepassioneerde ondernemers, authentiek, ervaren en boordevol creativiteit. Op die manier kan Art2Arrange een service bieden die de verwachtingen en standaarden van haar klanten waarmaakt.

 

Duurzame relaties

Annelies Hollander gelooft in ‘het nieuwe werken.’ Eenvoudig gezegd: niet gebonden zijn aan tijd en plaats, duurzame relaties aangaan met opdrachtgevers en leveranciers en het optimaal benutten van talenten en vakmanschap. Daarbij staan werkplezier, persoonlijke betrokkenheid en een hoogwaardig eindresultaat voor de opdrachtgever hoog in het vaandel.

Get in Touch

Maecenas ex ligula, fermentum sit amet auctor id, sodales id mi. Cras pretium lorem ac felis congue, sit amet semper felis sagittis. Aenean ipsum turpis, accumsan vel libero eu, convallis convallis mi.

Let's talk