TROUWEN IN GRIEKENLAND

Griekenland heeft zoveel mooie eilanden en stranden, dat het eigenlijk wel dé ultieme bestemming voor beach weddings in Europa genoemd mag worden. Elkaar het ja-woord geven in de zon met je blote voeten in het zand, borrelen op een boot in een mooie baai, dineren met uitzicht op zee bij ondergaande zon en onder de sterrenhemel feesten tot diep in de zwoele zomernacht. Dat is trouwen in Griekenland! Hieronder vind je meer informatie over trouwen op Santorini, trouwen op Zakynthos en trouwen op het vaste land. Jullie huwelijk vieren op een andere mooie plek in Griekenland? Ook dat regelen we graag voor jullie!

TROUWEN OP SANTORINI

Santorini is een natuurwonder. Het eiland is ontstaan door een vulkaanuitbarsting waardoor de stranden van zwart zand zijn en de steile rotswanden kaal en ruig. Het contrast met de stralende witte huisjes, de roze bougainville en de azuurblauwe koepels van de kerkjes maakt het eiland daarom één van de mooiste plekken van Europa om te trouwen. Bovenop een hoge klif jullie ja-woord geven met een fenomenaal uitzicht op de zee en de caldera, hand in hand door de pittoreske straatjes lopen met een feestelijk gezelschap in jullie kielzog…zien jullie het al voor je?

TROUWEN OP ZAKYNTHOS

Zakynthos is een prachtig, groen eiland in het hart van de Ionische zee. Het eiland staat bekend om de zeeschildpadden die hier iedere zomer vanuit de hele Middellandse Zee hun eieren komen leggen. Zij doen dit het liefst op Marathonissi, een klein, onbewoond eilandje met een prachtig wit zandstrand. Het is dé plek voor een zomerse, ongedwongen beach wedding. Ook op Zakynthos zijn de pittoreske dorpjes met die typisch witte kerkjes en oude dametjes en heertjes op het plein nooit ver weg. Jullie trouwfeest geven jullie op het strand, maar in een privé-villa of gezellig restaurant aan het water is natuurlijk ook geweldig!

TROUWEN OP HET GRIEKSE VASTE LAND

De Griekse eilanden zijn perfect voor een zomerse beach wedding, maar ook het Griekse vasteland  heeft talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke destination wedding. De sfeer hier is weer heel anders: je vindt er grote steden zoals Athene en Patras, met hippe feestlocaties in een eeuwenoude setting, zodat je ook wat cultuur kunt opsnuiven. De kusten zijn ruig en ongerept, in de bergen vind je schattige dorpjes waar je op het plein danst met de lokale bevolking. Wist je dat de bruid in Griekenland nog steeds een bruidsschat meeneemt? Deze ‘schat’ bestaat uit handdoeken, lakens en borduurwerk, handgemaakt door haar moeder, oma’s en tantes.

Art2Arrange Weddings. Authentiek. Stijlvol. Persoonlijk.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

TROUWEN VOOR DE WET IN GRIEKENLAND

Als buitenlands stel kun je voor de wet trouwen in Griekenland, ook als je er niet woont. Hiervoor zijn  een aantal documenten nodig, die vanuit Nederland geregeld kunnen worden. Daarmee helpen we jullie uiteraard graag op weg.

SAME SEX / GAY WEDDING GRIEKENLAND

Alhoewel Griekenland een gay friendly land is, kun je er als gay stel nog niet voor de wet trouwen. Je kunt natuurlijk wel kiezen voor een ceremonieel huwelijk, met alles erop en eraan.