EVENT SERVICES

Business events zijn een strategisch onderdeel in de marketingmix van een organisatie. Ze worden ingezet als imagoversterking, voor branding en sponsoring, als fundraiser voor goede doelen of als communicatiemiddel bij een belangrijke boodschap. Een geslaagd zakelijk evenement valt of staat daarom met een goede voorbereiding en een perfecte uitvoering. Daar komt veel bij kijken. Zo is het belangrijk een duidelijke doelstelling en doelgroep te definiëren, een concept te bedenken, het budget, draaiboek en programma uit te werken, een toplocatie en professionele leveranciers te selecteren en na te denken over het rendement van de investering en hoe dit samenhangt met andere marketing- en PR activiteiten binnen het bedrijf.

Art2Arrange biedt een totaalpakket aan Event Services, zoals locatieselectie en leveranciersselectie, event management op locatie en event styling. Ook organiseren wij regelmatig  incentive reizen en business events in het buitenland. Meer weten? Neem dan contact met ons op. We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking en mooie samenwerking.

Vrijblijvend contact opnemen

EVENT CONCEPT

Art2Arrange Events heeft in de loop der jaren creatieve concepten ontwikkeld voor allerlei soorten bedrijfsevenementen.

Lees meer

LOCATIE & LEVERANCIERS

Art2Arrange helpt bij het kiezen van de perfecte event locatie en werkt samen met de beste professionals uit de event branche.

Lees meer

EVENT MANAGER

Art2Arrange vertaalt de wensen, verwachtingen en doelstellingen van jouw organisatie naar een evenement dat staat en verrast.

Lees meer

EVENT STYLING

Event styling is dé manier om een event die extra wow-factor te geven. Art2Arrange bedenkt steeds weer iets bijzonders en helemaal op maat .

Lees meer

JUBILEUMDINER

Art2Arrange organiseert jubileumdiners op bijzondere locaties, met oog voor detail en een creatieve, verrassende invalshoek.

Lees meer

INCENTIVE REIS

Art2Arrange kent de weg in binnen- en buitenland en verrast medewerkers of zakenrelaties met een ervaring die motiverend en inspirerend werkt.

Lees meer

CHARITY EVENT

In de loop der jaren heeft Art2Arrange Events een groot aantal charity events en benefietavonden georganiseerd.

Lees meer

BEDRIJFSFEEST

Van het jaarlijkse personeelsfeest tot de opening van een nieuw bedrijfspand: we Art2Arrange neemt het graag voor bedrijven uit handen.

Lees meer