WEDDING SERVICES

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om voor de organisatie van hun grote dag een wedding planner in te schakelen. Dat heeft namelijk ontzettend veel voordelen, zowel op praktisch en organisatorisch als creatief gebied. Je hoeft niet bang te zijn om de controle kwijt te raken, want Art2Arrange doet alles in overleg met jullie. Wij adviseren en organiseren, jullie nemen zelf de beslissingen. Daardoor kunnen jullie onbezorgd genieten van de voorpret.

Bovendien kunnen jullie zelf bepalen welk budget jullie willen besteden: je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wij hebben ervaring met allerlei soorten bruiloften: van klein en intiem tot groots en meeslepend, zowel in het binnen- als buitenland. We organiseren ook bruiloften voor expats of buitenlandse stellen die willen trouwen in Nederland, en kunnen eveneens jullie jubileum, elopement of ‘Renewal of the Vows’ organiseren.

Art2Arrange biedt verschillende Wedding Services aan, zoals de locatieselectie, leveranciersselectie en de volledige wedding planning. Willen jullie dat wij de bruiloft styling verzorgen? De rol van ceremoniemeester of zelfs getuige op ons nemen? Jullie vrijgezellendag, huwelijksnacht of huwelijksreis regelen?

Dat kan allemaal. Tijdens een eerste kennismaking bespreken we jullie wensen en verwachtingen. Daarna ontvangen jullie een vrijblijvend voorstel. Zeggen jullie daar JA op? Dan gaan we voor jullie aan het werk. Afhankelijk van de dienst of diensten die jullie hebben gekozen, ontstaat de totaalprijs. Willen jullie de Wedding Services uitbreiden? Dan is dit in overleg altijd mogelijk.

KOSTEN WEDDING SERVICES

Meer weten over onze tarieven en aanpak? Bel of mail ons, dan sturen wij graag onze brochure toe.

WEDDING CONSULT

Willen jullie de organisatie van jullie bruiloft zelf in handen houden, maar kunnen jullie wél wat advies gebruiken? Art2Arrange helpt jullie graag op weg.

Lees meer

LOCATIESELECTIE

De voorpret van jullie droomdag begint al met het kiezen van een geschikte trouwlocatie. Wij kennen de leukste plekken - de keuze is aan jullie.

Lees meer

LEVERANCIERSSELECTIE

Tijdens het plannen van jullie bruiloft helpen wij bij het vinden van professionele leveranciers, stuk voor stuk met passie voor hun vak.

Lees meer

INSPIRATIETOUR

Tijdens de inspiratietour gaan jullie gedurende een dag of weekend op pad langs de leveranciers die wij in overleg met jullie hebben geselecteerd.

Lees meer

WEDDING PLANNER

De organisatie van een bruiloft kost veel tijd en energie. Geef de gehele planning van je bruiloft daarom uit handen aan Art2Arrange – we zijn erin gespecialiseerd!

Lees meer

CEREMONIEMEESTER

Zoeken jullie een professionele ceremoniemeester die ervoor zorgt dat jullie huwelijksdag op rolletjes verloopt? Ook dit is een wedding service die Art2Arrange kan aanbieden.

Lees meer

WEDDING STYLING

De styling van jullie bruiloft gaat veel verder dan alleen bloemen en decoratie. Art2Arrange helpt met het neerzetten van de sfeer die perfect bij jullie past.

Lees meer

EXTRA SERVICES

Hulp nodig bij het het regelen van jullie trouwdocumenten in het buitenland, huwelijksreis, vrijgezellendag of zelfs een huwelijksaanzoek? Ook dat regelen we met liefde voor jullie.

Lees meer