TROUWEN IN HET BUITENLAND

Trouwen in het buitenland? Steeds meer stellen dromen ervan om elkaar het ja-woord te geven met hun voeten in het Griekse zand, op een heuvel in Toscane, in een finca op het Spaanse platteland, op een tropisch eiland of in Parijs, de stad van de liefde. Die droom is dichterbij dan je denkt! Art2Arrange heeft jarenlange ervaring met de organisatie van bruiloften in bijvoorbeeld Italië, Spanje, Frankrijk, Griekenland, de Antillen of Malta. Sterker nog, het organiseren van bruiloften in het buitenland is onze specialiteit. Het voordeel van een samenwerking met Art2Arrange is dat wij precies de weg weten in het buitenland. Wij kennen de mooiste trouwlocaties en hebben een groot internationaal partnernetwerk van lokale, kwalitatief hoogstaande ondernemers. We zijn perfect op de hoogte van alle praktische zaken die je moet weten wanneer je kiest voor een destination wedding. Het regelen van de benodigde documenten en verzekeringen, een goede tolk, een leuke trouwambtenaar, tickets en hotelkamers voor jullie gasten: ook dat kunnen jullie aan ons overlaten.

Wij helpen jullie met alle voorbereidingen in Nederland zodat jullie relaxed naar jullie trouwbestemming kunnen afreizen. Meestal zijn we een dag van te voren aanwezig om onder meer de opbouw en aankleding van de locatie te coördineren, het contact met leveranciers in goede banen te leiden en indien nodig last minute zaken te regelen. Tijdens de bruiloft zelf begeleiden we jullie als bruidspaar, zijn we gastvrouw voor de genodigden en bewaken we de programma onderdelen. Kortom, we zorgen ervoor dat jullie trouwdag- of weekend zorgeloos en onvergetelijk zal zijn.

KOSTEN TROUWEN IN HET BUITENLAND

Trouwen in het buitenland duur? Ook hier geldt: je kunt het zo eenvoudig of extravagant maken als jullie zelf willen. Art2Arrange heeft voor ieder budget een passende oplossing en garandeert een relaxte voorbereiding, geen zorgen op de dag of dagen zelf en de zekerheid van een bruiloft vol unieke elementen.

Afhankelijk van de grootte van de groep, het aantal locaties en het definitieve programma kunnen wij adviseren een tweede of derde weddingplanner in te schakelen.

Het traject is opgedeeld in de volgende onderdelen:

  1. het vastleggen van de locaties en het regelen van verzekeringen;
  2. concept bepalen en de leveranciers selectie;
  3. inspiratietour langs locaties en leveranciers;
  4. regelen van de documenten;
  5. planning, voorbereiding en volledige coördinatie van de huwelijksdag/het huwelijksweekend;
  6. ceremoniemeesterschap tijdens de huwelijksdag/het huwelijksweekend

BESTEMMINGEN

S

TROUWEN IN SPANJE

Wanneer je gaat trouwen in Spanje ben je sowieso gegarandeerd van lekker weer, zodat  de vakantiestemming er direct in zit. Bovendien is de sfeer relaxed en kun je in Spanje heerlijk eten en genieten van de mooiste wijnen. Art2Arrange heeft de afgelopen jaren talloze bruidsparen geholpen met de organisatie van hun huwelijk in Spanje. We hebben een groot netwerk aan uitstekende leveranciers en kennen de leukste adresjes, van Ibiza tot Andalusië.

MEER INFO

F

TROUWEN IN FRANKRIJK

Als jullie ervoor kiezen om te trouwen in Frankrijk, kun je eigenlijk alle kanten op – letterlijk en figuurlijk. Want als het aankomt op romantische trouwlocaties, dan heeft Frankrijk zoveel te bieden! Klassieke chateaux met lange oprijlanen in Noord-Frankrijk, luxe privé-villa’s met uitzicht over zee aan de Côte d’Azur, een rustiek landhuis tussen de lavendelvelden in de Provence en natuurlijk de stad der liefde, Parijs. Art2Arrange helpt jullie graag met jullie zoektocht naar een ideale trouwlocatie in Frankrijk. We hebben zelf ervaring met veel locaties waaruit jullie kunnen kiezen, maar zoeken ook graag voor jullie dat speciale nieuwe plekje.

MEER INFO

I

TROUWEN IN ITALIE

Trouwen in Italië is al jarenlang hot, en dat is niet voor niets. Italië is schitterend en veelzijdig, van de glooiende heuvels van Toscane tot en met de pittoreske vissersdorpjes aan één van de meren in Noord-Italië of minder bekende regio’s als Puglia en Ligurië. Het eten, de wijn, het is allemaal even verrukkelijk en de charme van de Italianen is ongekend. Hieronder lees je meer over trouwen in Toscane, trouwen op Sicilië en trouwen op Sardinië. Liever trouwen op een andere plek in Italië? Dat regelen we natuurlijk met liefde voor jullie!

MEER INFO

G

TROUWEN IN GRIEKENLAND

Griekenland heeft zoveel mooie eilanden en stranden, dat het eigenlijk wel dé ultieme bestemming voor beach weddings in Europa genoemd mag worden. Elkaar het ja-woord geven in de zon met je blote voeten in het zand, borrelen op een boot in een mooie baai, dineren met uitzicht op zee bij ondergaande zon en onder de sterrenhemel feesten tot diep in de zwoele zomernacht. Dat is trouwen in Griekenland! Hieronder vind je meer informatie over trouwen op Santorini of trouwen op Zakynthos. Trouwen op een andere mooie plek in Griekenland? Ook dat regelen we graag voor jullie!

MEER INFO

M

TROUWEN OP MALTA

Weleens gedacht aan trouwen op Malta? Malta ligt middenin de Middellandse zee en maakt deel uit van een kleine archipel, met buureilandjes Gozo en Comino op slechts een klein stukje varen. Malta heeft een rijke geschiedenis en een rotsachtig landschap, maar dat maakt het er niet minder mooi op. De hoofdstad Valletta is één van de lieflijkste stadjes van Zuid-Europa, met kleine straatjes, historische gebouwen en een ongekend romantische sfeer, compleet met rijtuigjes, een prachtige kathedraal en vissersbootjes die dobberen in een schitterende baai. Bovendien schijnt de zon er (bijna) altijd, wat het een perfecte bestemming maakt voor een huwelijk in de lente of herfst. Meer weten over trouwen op Malta, Gozo of Comino? Neem dan hier  contact met ons op.

MEER INFO

A

TROUWEN OP DE ANTILLEN

Als jullie lekker relaxed willen trouwen op een tropisch eiland, onder de palmbomen, met uitzicht op een azuurblauwe zee en met jullie voeten in het witte zand, dan zijn de Antillen een perfecte trouwbestemming. Toegegeven, het is wat verder vliegen, maar als je er gelijk je huwelijksreis aan koppelt komt dat alleen maar goed uit. De sfeer op de Antillen is ongedwongen en laid back en de trouwlocaties waar wij mee samenwerken zijn stuk voor stuk adembenemend en superromantisch. Art2Arrange organiseert bruiloften op Aruba, Bonaire, Curacao en Sint Maarten. Meer weten over trouwen op de Antillen? Neem dan hier contact met ons op.

MEER INFO