TROUWEN OP DE ANTILLEN

Als jullie lekker relaxed willen trouwen op een tropisch eiland, onder de palmbomen, met uitzicht op een azuurblauwe zee en met jullie voeten in het witte zand, dan zijn de Antillen een perfecte trouwbestemming. Toegegeven, het is wat verder vliegen, maar als je er gelijk je huwelijksreis aan koppelt komt dat alleen maar goed uit. De sfeer op de Antillen is ongedwongen en laid back en de trouwlocaties waar wij mee samenwerken zijn stuk voor stuk adembenemend en superromantisch. Art2Arrange organiseert bruiloften op Aruba, Bonaire, Curacao en Sint Maarten.

TROUWEN OP ARUBA

‘One Happy Island’, zo wordt Aruba ook wel genoemd. Daar kun je wat ons betreft ‘One Romantic Island’ aan toevoegen, want met die parelwitte stranden, wuivende palmbomen, diepblauwe zee en tropische, zwoele nachten ben je direct in the mood for love. Trouwen op Aruba is dus niet voor niets populair bij veel aanstaande bruidsparen. Tel daarbij op de mooie boutique hotels, de leuke beach bars en de uitstekende faciliteiten, en je hebt het perfecte eiland gevonden voor jullie droomhuwelijk op de Antillen.

TROUWEN OP BONAIRE

Bonaire is misschien wel het meest charmante eiland van de Nederlandse Antillen. Het is er rustig en relaxed, de zon schijnt er altijd en de natuur is indrukwekkend. De hoofdstad Kralendijk is een kleinschalig en kleurrijk stadje, met huisjes in vrolijke pastelkleuren en een gezellige boulevard. Maar het mooiste van Bonaire zijn natuurlijk die uitgestrekte witte stranden en die azuurblauwe zee. Trouwen bij zonsondergang met je voeten in de branding, met vrolijke Caribische muziek op de achtergrond, dat is trouwen op Bonaire.

TROUWEN OP CURACAO

Dushi Curaçao! Dit eiland van divi-divi-bomen en witte zandstranden, van suikerdiefjes en salsa, van luxe beach resorts en sfeervolle hotels in statige landhuizen, is een geweldige trouwbestemming. De hoofdstad Willemstad is gezellig en pittoresk, boordevol schilderachtige straten en fotogenieke gebouwen. En of je nou met z’n tweetjes gaat of je familie en vrienden meeneemt: het eiland heeft talloze mogelijkheden voor een intieme of juist groots aangepakte destination wedding.

Art2Arrange Weddings. Authentiek. Stijlvol. Persoonlijk.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

TROUWEN VOOR DE WET OP DE ANTILLEN

Als buitenlands stel kun je voor de wet trouwen op de Antillen, ook als je er niet woont. Hiervoor zijn een aantal documenten nodig, die vanuit Nederland geregeld kunnen worden. Daarmee helpen we jullie uiteraard graag op weg.

SAME SEX / GAY WEDDING OP DE ANTILLEN

Het homohuwelijk is nog niet erkend op Aruba, geregistreerd partnerschap wel. Bonaire geldt als een Nederlandse gemeente, hier gelden dus dezelfde wetten als in Nederland. Op Curaçao en Sint Maarten is zowel een huwelijk als geregistreerd partnerschap voor gay stellen nog niet mogelijk, een ceremonieel huwelijk uiteraard wel. We vertellen jullie er graag meer over.