Art2Arrange - Weddings & Events

.

High school sweethearts Caroline en Bruno wilden trouwen in Frankrijk, dat stond vast. Maar waar te beginnen? Dat bleek best lastig te zijn. In eerste instantie huurde het stel Art2Arrange in om een trouwlocatie in de Provence te vinden. Ze vielen als een blok voor dit sprookjesachtige chateau, niet ver van St. Tropez.

Samen met 220 gasten, die vanuit de hele wereld naar Frankrijk reisden, vierden zij hun huwelijk op deze prachtige locatie. Uiteindelijk hebben Caroline & Bruno Art2Arrange ook ingezet voor de leveranciersselectie, de wedding styling en als wedding planner. De prachtige foto’s zijn gemaakt door onze partner Alexandra Vonk Photography.

“Als bruidspaar dachten wij in het begin alles zelf te kunnen regelen. Zelfs een huwelijk in het buitenland, Frankrijk in ons geval, dachten wij gemakkelijk zonder hulp af te kunnen. Dat viel een beetje tegen. We zaten met een aantal vragen, die we graag aan een professional voor wilden leggen.

Art2Arrange zou ons in eerste instantie alleen helpen met een paar basiszaken, zoals het vinden van een geschikte locatie. Dat verliep zo goed, dat we ervoor kozen om de services uit te breiden.

Dat werd een hele prettige samenwerking, met heldere communicatie, een professionele aanpak en ondersteuning op maat. Annelies voelde feilloos aan welke sfeer wij als bruidspaar op ons huwelijk wilde hebben en wist daar goede invulling aan te geven.”

Published: 2 november 2016

Datum

Lente 2015

Locatie

Chateau - Provence - Frankrijk

Foto credits

Alexandra Vonk Wedding Photography

Wedding Services

LOCATION SELECTION, WEDDING VENDOR SELECTION, WEDDING STYLING & WEDDING PLANNER

Categories