Art2Arrange - Weddings & Events

Fintrex Business Event, Ibiza

In de zomer van 2016 hebben wij voor onze zakelijke opdrachtgever Fintrex uit Rotterdam dit fantastische weekend op Ibiza mogen verzorgen! Een groep van 55 medewerkers werd 48 uur lang in de watten gelegd en hoe… We hebben er alles aan gedaan om ze beide kanten van dit heerlijke eiland te laten ervaren.

Het thema op de dag van aankomst was “Summer chique, hip and happening Ibiza!” Op het dakterras van het hotel werd de nieuwe huisstijl van Fintrex gepresenteerd en na een knallende toost, is er heerlijk gedineerd in een van de nieuwe luxe restaurants in de baai van Ibiza stad. En zoals het hoort op dit zinderende eiland, is iedereen vervolgens als een echte VIP tot in de late uurtjes los gegaan in de Pacha.

Op de tweede dag van dit zakelijke event lieten we onze gasten de relaxte kant van het eiland zien tijdens de Casual White Beach Party. Bij een klein intiem strandje waar Nick (van Simon) een week daarvoor nog trouwde is een authentiek restaurantje waar ze typisch Spaanse over-heer-lij-ke gerechten serveren. Het is één van onze persoonlijke favorieten. Alles klopte, van de relaxte DJ, de styling, tot aan de ‘hippies’ die er met hun entertainment – de Spaanse gitarist, Drummers en Vuurdanser – een groot feest van maakten!

Published: 2 augustus 2018

LOCATION

Ibiza, Spain

EVENT SERVICES

Event Concept, Location and Supplier Selection, Event Styling, Event Management, Incentives, Business Events

Date

Summer 2016

Categories