WEDDING STYLING

Wedding styling gaat veel verder dan alleen bloemen en decoratie. Welke sfeer willen jullie neerzetten? Misschien hebben jullie een bepaald thema in gedachten dat jullie willen doorvoeren in de aankleding en dresscode. Jullie hebben vast al een idee of jullie een klassieke look & feel willen met een uitgebreid sit down dinner, of juist een ongedwongen festivalsfeer willen creëren. Ook zouden jullie ervoor kunnen kiezen om een persoonlijk logo toe te voegen aan de uitnodigingen en de menukaartjes.

Art2Arrange denkt graag mee over jullie totale wedding concept. Op basis van jullie wensen zorgen wij voor een stylingsplan en vertalen dit vervolgens naar de uitvoering en aankleding. Ook hier geldt: alles is mogelijk. Wij hebben jarenlange ervaring met allerlei type bruiloften. Zo organiseerden we een burlesque bruiloft met brides maides in korsetjes en op hoge pumps, en een whiskey/sigarenbar met een barber voor de heren. En wat dacht je van een boutique wedding met lang gedekte tafels, prachtig servies, bloemen, fakkels en lampionnen in een fruitboomgaard?

Art2Arrange werkt in binnen- en buitenland graag samen met Marte Glasbergen van Bloom Your Life. Zij is expert op het gebied van bloemen en stijlvolle wedding decoraties. Daarnaast voegen wij bij grotere opdrachten een styliste met jarenlange ervaring toe aan ons team. Kortom, wij zullen ervoor zorgen dat jullie wedding styling tot in de puntjes wordt geregeld!

GA TERUG NAAR OVERZICHT WEDDING SERVICES